HBB’DEN NOEL JESTİ…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’daki kiliselerde Noel Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli hediyeler dağıttı.
HBB, her sene olduğu gibi bu sene de Hz. İsa’nın dünyaya gelişinin kutlandığı Noel Bayramı’nda Hristiyan vatandaşları yalnız bırakmadı. Ekipler, Hristiyan cemaati tarafından coşkuyla karşılandı. Cemaat, tüm vatandaşları Noel kutlamalarına davet etti.

HBB ekipleri hazırlanan hediye sepetlerini vermek için Altınözü’nde; Marcircos Türk-Hristiyan Ortodoks Kilisesi,Maria Ana Rum Ortodoks Kilisesi, Antakya’da; Katolik ve Protestan Kiliseleri, Samandağ’da; Rum Ortodoks St. Ilyas Kilisesive Vakifli Meryem Ana Ermeni Kilisesi, İskenderun’da; Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi, İtalyan Katolik Latin Kilisesi, SurpKarasunManuk Ermeni Kilisesine ziyarette bulundu.
Din görevlileri, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a kendilerini hiç unutmayıp her zaman yanlarında olduğu için minnettarlıklarını dile getirdi ve HBB yetkililerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.