Yeni üyeler Beşiktaşlılar Derneğine güç kattı… Sponsorlarda onurlandırıldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış


İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği gece ile geçtiğimiz günlerde korunmaya muhtaç çocuklara yönelik düzenledikleri sosyal sorumluluk projesine sponsor olan firmaları plaketle onurlandırdı. Gecede Beşiktaş Derneğine katılan yeni üyelere de üyelik belgeleri verildi.
Beşiktaşlılık ruhu birleştirdi…


Başkan Sedat Uysal, düzenlenen gecenin Beşiktaşlılar gecesi olduğunu sporun birleştirici gücünün söz konusu geceye yansıdığını, “Bu güzel gecemizde yanımızda olan Galatasaray ve Fenerbahçeli konuklarımız da var. Bizleri gecede yalnız bırakmadılar” diyerek “Hoşgeldiniz” dedi. Başkan Uysal’ın bu ifadeleri Beşiktaşlı üyeler tarafından bol bol alkış aldı.

Yeni üyelere kimlik tanıtım belgesi
Mehmet Tolga Aydın, Özgür Mansuroğlu, Görkem Oktar, Cem Üstün, Burak Caymaz, Yunus Tetik, Yusuf Biçer, Erim Gönenç Dede, Fuat Keser, Murat Araz, Soner Eraslan, Erdinç Yarar, Muhammet Yüksel, Yusuf Öncü yeni kongre üyeleri olarak üyelik belgelerini Başkan Sedat Uysal’ın elinden aldı.


Sponsorlar plaketle onurlandırıldı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde korunmaya muhtaç çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğin destekleyicileri olarak katkı sunan; Mithat Ceritbinmez (Edip Metal), Salim Sinan Günal (As Ofset), İsmail Darfoğlu (Dönerci İsmail), Abdullah Şenöz (Şenöz Pastanesi), Ahmet Sabri Keskin (Sever Reklam) ve Hamza Kurt (Garanti Temizlik), M.Emre Kuran (Emre Pazarlama) ve Yeşim Ugutmen (İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Kadınlar Komitesi adına) plaketle onurlandırıldı.


İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Sedat Uysal, gecede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe dair önemli mesajlar verirken, dernek olarak sosyal sorumlulukları yerine getirirken üyelerden gelen desteği önemsediklerini ifade etti. İskenderun Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, gecede Beşiktaş Marşını coşkuyla seslendirdi. Yaşanan coşku geceye hakim oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.