Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Ötençay Mahallemize “Çok Amaçlı Salon Projemiz” Hayırlı Olsun

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesi tarafından Ötençay Mahallesi eski okulun bulunduğu ve 450 m² kapalı alana sahip olacak Çok Amaçlı Salon projesinin temel atma çalışmalarına başlandı.

Belen Belediyesi tarafından Ötençay Mahallesi eski okulun bulunduğu ve 450 m² kapalı alana sahip olacak Çok Amaçlı Salon projesinin temel atma çalışmalarına başlandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;Çok Amaçlı Salon Projesi ile ilgili şunları söyledi:

Ötençay mahallemizde eski okulun bulunduğu mevkide 450 m² kapalı alanda yapımına başladığımız Çok Amaçlı Salon projemiz, mahallemize hayırlı olsun. Çok amaçlı salonumuz her türlü düğün, nişan, taziye ve toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. İçerisinde ise mutfağı, gelin – damat odası ve lavaboların bulunduğu, bunun yanı sıra açık alanda yapımına başlayacağımız çocuk oyun parkı ve spor aletlerinin olacağı alan da sağlıklı yaşam adına spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın ve kaliteli zaman geçirmek isteyen çocuklarımızın uğrak yeri haline gelecek. Mahallemizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderecek bir yatırıma imza atıyoruz. Bizler Belen Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, elimizdeki kaynakları en etkin bir şekilde kullanmak amacıyla yatırımlarımızı doğru planlıyor, yakın zamanda Şekere mahallemizde de böylesine güzel bir projenin aynısını da mahallemizde yapmayı planlıyoruz. Mahalle halkımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimi ileterek, kalıcı yatırımlarla ilçemizi kalkındırarak, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.