“Antrepo İşletmecilerinin Sorunları Görüşüldü”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gümrük Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD) Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret…

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD) Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği (Mergum-Der) Yönetim Kurulu üyesi Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç ve beraberindeki heyet,İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 17 Meslek Komite Üyeleri aynı zamanda Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Bilal Öz, Levent Yaman GAİD Yönetim Kurulu Başkanı ve heyetinin ziyaretinde yer aldılar.
Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD) Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci ziyarette,Turkiye’de yerleşik Antrepo işletmecilerinin yaşadığı sorunlara değindi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemiz sınıra yakın olması nedeniyle gerek gümrükleme, gerek lojistik açısından önem arz etmektedir. Bir çok firmalarımız ve üyelerimiz faaliyetlerini sürdürmektedir. İTSO olarak yanınızdayız ve yaşadığınız sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapacağız” dedi.
Haber Tarihi: 22.12.2022

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.