YENİLENEN HATAYLI OTELİ YENİ KONSEPTİYLE HİZMETTE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Turizm sektörüne yeni konseptiyle hizmet vermek amacıyla yenilenen yüzüyle Hataylı Oteli, düzenlenen açılış töreniyle hizmetine açıldı.
İşletmeciliğini Barbaros İcat’ın yaptığı, Hataylı Otelinin açılışında; İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve davetliler hazır bulundu..

İskenderunlulara ‘lobby bistro cafe’ ile de hizmet vermeye başlayan Hataylı Otel’i günümüzün iç mimarı çizgisine uygun olarak yenilenmiş yüzüyle İskenderun’a gelen konuklarına ve İskenderunlulara hizmet veriyor.

Hayırlı ve uğurlu olması dilek ve temennileriyle yapılan açılışın ardından konuklara kokteyl ikramında bulunuldu.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hataylı oteli yeni konseptiyle bölgede turizm ve istihdama katkı sağlayacağını vurgulandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.