İsdemir’de işe alımlar için başvuru süreci 20 Aralık Salı günü başlıyor! İsdemirsaat ücretli işe alım yapacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’nin aynı anda uzun ile yassı çelik üretebilen tek ve en büyük entegre tesisi İsdemir, hayata geçirdiği yatırımlar ve yarattığı istihdamla 52 yıldır Payas ve İskenderun’un ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunuyor. İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacak.


Adaylar, başvurularını 20 Aralık Salı gününden itibaren iki hafta boyunca Salı–Cuma günleri arası İsdemir Cumhuriyet Kapı’dan yapabilecek.

Türkiye’nin küresel çelik gücü İsdemir, 2022 yılındaki ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak istihdam edilen pozisyonlar için işe alımyapacak. Geçtiğimiz yıllarda istihdam yaratarak bölgeye katkılarını sürdüren İsdemir, bu yıldaçeşitli işletme ünitelerindeki ihtiyaçlar için saat ücretli yeni çalışanlar istihdam etmeye devam ediyor.


Başvurular 20 Aralık Salı günü başlıyor
İsdemir’in 2022 yılında saat ücretli işe alımları için başvuru süreci 20 Aralık Salı günü başlayacak. Başvurular iki hafta boyunca Salı-Cuma günleri arasında, saat 08.00’den saat 16.00’ya dek İsdemir Cumhuriyet Kapı’dan yapılabilecek.

İsdemir, başvuracak adaylarda, Meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojilerialanlarından mezuniyetşartı arıyor.

Adaylarda ayrıca başvuru yaptıkları tarih itibariyle 18-25 yaş aralığında olmave askerliğini yapmaya engeli bulunmama, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor.

Adayların kimlik belgeleri ile yapacağı fiziksel başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacağıbaşvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasındanişe alımlar yapılacak. İsdemir, saat ücretli tüm pozisyonlarda yıl boyunca ih

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.