BAŞKAN TOSYALI ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçedeki yollarda asfaltlama gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, ihtiyaç duyulan tüm sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özveriyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.


ÇALIŞMALAR ESENTEPE’DE DEVAM EDİYOR

Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş ile birlikte çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla kesintisiz devam ediyor. Belediyemiz tarafından Esentepe mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmalarını Muhtarımız Doğan Keleş ve değerli mahalle sakinlerimiz ile birlikte inceledik. İlçemizin dört bir yanını modern konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.