ADD’den Babüroğlu Konferansına davet!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Emekli Tuğ General – İstanbul Aydın Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Naim Babüroğlu, 17 Aralık Cumartesi günü İskenderun’da “Atatürk ve Cumhuriyet Konulu konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret ederek konferans ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ederek gazetecileri etkinliğe davet etti.


ADD İskenderun Şubesi Başkanı Turhaner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Naim Barbüroğlu’nun konferansının verimli olacağı mesajını vererek İGC yönetimine ev sahipliği için teşekkür etti. Başkan Atar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Babüroğlu’nun Konferans 17 Aralık’ta

“İskenderun Cumhuriyetin Sonbaharı, 22 Gün 22 Gece Sakarya, Kemalyeri, Almanların Büyük Tuzağı-Çanakkale 1915, Tarihin Kıskandığı Lider” adlı kitapları yazarın yazarı Naim Babüroğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şubesi’nin koordinasyonunda 17 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’de HATSU İskenderun binası konferans salonunda halkla buluşacak.

Naim Babüroğlu kimdir?
1960 yılında Hatay’da doğan Naim Babüroğlu, 1977 yılında Kuleli Askerî Lisesi’nden, 1981 yılında Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. 1992 yılında Kara Harp Akademisi’ni, 1995 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi’ni bitiren Babüroğlu, Piyade subayı olarak Takım ve Bölük Komutanı; Kurmay Subay olarak Tabur ve Alay Komutanı ile Tugay, Ordu ve Genelkurmay Başkanlığı’nda Karargâh Subayı görevlerinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.