El sanatları ürünleri standı açan kadınlardan İskenderun Belediyesi’ne nezaket ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi’nin desteklediği el sanatları ürünleri yapan kadınlar, İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Ali Çift’i ziyaret etti. İskenderun Belediyesinin el sanatları ile ilgilenen kadınlara olan desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren kadınlar, yaz sezonu boyunca belirli gün ve haftalarda İskenderun sahil kıyısında mendirek ile Atatürk Anıtı arasında kalan alanda açılan stantların halk tarafından da takdir gördüğünü belirttiler.


El sanatlarının kıymetli bir uğraş olduğunu belirten İskenderunlu kadınlar, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler. Kültür Müdürü Ali Çift ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek el sanatlarının desteklenmesinin önemine değinerek “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerin de ellerine ve emeklerine sağlık. Belediye Başkanımız M. Fatih Tosyalı, sizlerin kente kattığınız değeri önemsiyor. Ve kentimiz adına güzel çalışmaları daima destekliyor.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.