4 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık yarattılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

4 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık yarattılar
Bölgemizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde temsil eden Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol takımı, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla İskenderun sahil bandında karşılaştıkları kişilere karanfiller sundu.

Kulüp yöneticileri ve üyeleri önce bir dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu ve günün önemine binaen Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Törene İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, İskenderun Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, e-mobilite Derneği Başkan Yardımcısı ve engelli dostu Necmi Özdemir ve Asaş Plastik Genel Müdürü Sinan Çağlar katıldı.

Daha sonra Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol Kulüp Başkanı Suat Atasever, yaptığı konuşmasında “Farkındalık yaratacağımız etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu. Atasever konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz kardeşlerimizle. Hiç kimseden maddi bir beklentimiz söz konusu değildir. Sadece manevi destek versinler. Etkinliklerimizle farkındalık yaratmak istiyoruz. Çok önemli maçlar oynayacağız. Beşiktaş maçımız var. Önümüzdeki hafta kapalı spor salonumuzda çok önemli bir karşılaşmamız olacak. Kapalı spor salonumuzu ful görmek istiyoruz.“

Ardından oyuncular ve yönetim İskenderun Belediyesi Engelliler Lokali’ne geçti.
İskenderun Engelliler Spor Kulübü Lokali’ni ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir süre sohbet etti. İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.