Water House, İskenderun’un Çay mahallesinde hizmete girdi.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Water House, İskenderun’un Çay mahallesinde hizmete girdi. Türkçesi Su Evi olan Water House’ın açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Millektvekili Abdülkadir Özer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Çelik İş Sendikası Başkanı Mehmet Göngör, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve davetliler katıldı.
Açılış öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “hizmete açılan yeni mekanımızın işletmecimiz Ömer Çelimli ve ailesine bol kazanç sağlamasını diliyorum” dedi.

Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Açılan her iş yeri ülke ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Bölgemizde yapılan bu açılışlardan gerçekten çok ciddi mutlu oluyoruz çünkü her iş yeri istihdam demek” dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında ise Water house’nin açılış kurdelasını Başkan Fatih Tosyalı, Milletvekili Abdülkadir Özel, Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz, Çelik İş sendikası Başkanı Mehmet Göngör ve Gazeteciler cemiyeti başkanı Diyap Atar ve işletme sahibi Ömer Çelimli ile eşi birlikte kesti.
Yapılan açılış sonrasında ise davetliler tarafından hizmete açılan mekân gezildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.