İş insanı Recep Atakaş’ın abisi vefat etti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İş insanı Recep Atakaş’ın abisi vefat etti. Naim ve Feride Atakaş’ın oğlu, İş adamı, Recep Yakup ve Murhum Sefa Atakaş’ın Abisi Saim Atakaş Gece yarısı hastanede hayatanı kaybetti.

Merhum Saim Atakaş’ın cenazesi Bugün(Salı) günü Nihal Atakaş Camiinden İkindi namazından kaldırılacaktır.
Ekogündem Gazetesi ailesi olarak,Hayırsever iş insanı Recep Atakaş’a ve Atakaş ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Merhum Saim Atataş’a Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

ATAKAŞ AİLESİ AİLE BÜYÜĞÜ SAİM ATAKAŞ’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI…
Merhum Saim Atakaş’ın cenaze namazı, yağmur yağması nedeniyle Nihal Atakaş Camii içerisinde ikindi namazına müteakip kılındı. Cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türkiye Varlık Fonu Yönetim kurulu üyesi, Tosyalı Holding yönetim kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay içinden ve dışından katılan Cumhuriyet Başsavcıları, ilçe Kaymakamları, belediye başkanları, protokol üyeleri ve iş insanları ile kalabalık cemaat topluluğu namazda saf tuttu.Daha sonra merhum Saim Atakaş, Çankaya Asri Mezarlığında son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurladı.
Güncelleme: Saat: 17.00

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.