İGC’den Antakya’ya bir dizi ziyaret! ATSO HESOB HGC ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Antakya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İGC’nin Atakya ziyaret programı kapsamında; Hatay Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Her üç kurum ziyaretinde İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu, Yılmaz Akpınar ve Erdal Yılmaz eşlik etti.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine teşekkür eden Başkan Çinçin, “İskenderun Hatay’ımızın gözbebeğidir. Bizlere yapmış olduğunuz bu nazik ziyaret bizleri önemli derecede sevindirmiştir. İnşallah en kısa zamanda bizlerde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edeceğiz” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar,
“Hatay’ın kalkınması için tüm kurum ve kuruluşların birlikte çalışması gerekmektedir. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak Hatay’ın tüm ilçelerinde bulunan kurum ve kuruluşlarımızı önemsiyoruz ve destekliyoruz. Antakya ticaret ve sanayi odası yeni yönetimini kutlar görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik ziyaretinde ise Başkan Abdulkadir Teksöz’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Karşılıklı iyi niyet ve temennilerin dile getirildiği ziyarette İGC Başkanı Diyap Atar, “Yeniden seçilmenizden dolayı sizleri ve yönetiminizi kutluyorum.
Hatay esnafının kalkınması için çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Teksöz, Hatay’ın çok önemli markaları olduğunu ancak bu markalarının tanıtımında yetersiz kalındığını belirterek “Bu konuda esnaflarımıza gerekli destekler verilmeli. Hatay’a baktığımızda Ayakkabı başta olmak üzere Mobilya ve farklı iş kollarında Türkiye ve Dünyaya üretimler yapılmaktadır bu çalışmaları markalaştırarak pazarlamamız gerekiyor” dedi.

Yine yakın zamanda yönetimini belirleyen Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bölgesel ve mesleki sorunları masaya yatıran HGC ve İGC, samimi bir sohbet ortamı yarattı.
İGC Başkanı Atar, “Hatay’ımızın kalkınması ve gelişmesi için Bölgenin tüm medya kuruluşları ciddi bir çalışma içerisinde olacaktır. Başkan Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu da İGC yönetiminin ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve “Her zaman birlikte çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Yerel medyanın sorunlarını her platformlarda gündeme getireceğiz birlikten güç doğar” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.