BAŞKAN YAVUZ KIRIKHAN BASINI İLE AYLIK RUTİN TOPLANTISINI YAPTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan Basını ile Kahvaltı programında bir araya geldi.
Aylık geleneksel hale gelen toplantıda Başkan Kırıkhan basınına Belediyenin hizmetleri ile ilgili bilgi verdi.
Başkan YAVUZ; “Öncelikle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in katılımları ile gerçekleştirilen Fen Lisesinin temel atma törenine verdikleri destek ve katkılardan dolayı Kırıkhan ve bütün Hatay basınımıza teşekkür ederim.
Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi olacak olan Sarı okulun restorasyon çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede restorasyon çalışmalarını tamamlayıp hizmete sunmayı hedefliyoruz.


Yollar ile ilgili HATSU Genel Müdürümüz ve Daire Başkanlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Şuana kadar yaklaşık 150 Km. Civarında kazı çalışmaları yapıldı. Toplamda 257 Km. Kazı çalışması yapılacaktı. Yaptığımız görüşmelerde 2023 Yılının Haziran ayında kazı çalışmaları ve su şebekesi değişim çalışmalarını tamamlanması hedefleniyor. Kırıkhan Belediyesi olarak bağlantı çalışmalarının tamamlanıp teslim edilen cadde ve sokaklarımızda sathi asfalt kaplama sıcak asfalt yama ve Kilit taşı onarım çalışmalarını yapıyoruz.
Şahsım olarak bir kez daha fikir ve görüşleriniz ile bizlerin hizmetlerine sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan YAVUZ kahvaltı programında basın mensuplarına özel tasarlanmış kalem hediye etti.
Kahvaltı programından sonra Başkan YAVUZ Basın mensupları ile birlikte kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.