CHP İskenderun İlçe Başkanı: Terörün dili dini rengi ırkı olmaz!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Taksim’de meydana gelen patlamanın ardından CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansurolu, saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı:
Başkan Mansuroğlu kınama mesajında;Değerli vatandaşlarım. Güzel ülkemin yürekli insanları Son günlerde birileri tarafından desteklenen terör eylemleri sosyal ve ekonomik anlamda zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan vatandaşlarımın huzuruna ve yaşamına kast ediyor, hiçbir suçu olmayan çocuklarımızı bizden alıyor. Bu ülkenin insanlarını Türk, Kürt, Sünni, Alevi diye ayrıştırmaya çalışanlar muvaffak olamayacaklar. Ülkemize terörün kanlı yüzünü gösterdiler ama şunu bilsinler ki;
Bu asil millet bu oyuna gelmeyecektir!

Terörün kanlı ellerini kıracağız.
Değerli vatandaşlarım! Terörün dili, dini, rengi, ırkı olmaz.
Kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik iç ve dış güçlerin sahnelemeye çalıştığı bu oyunu bozacağız.
Bu kanlı terör eylemleri, sadece belli bir guruptan değil kimden gelirse gelsin en keskin şekilde lanetliyor ve ülkenin seçim atmosferine girip iktidar değişimine gidilmeye çalışıldığı bu günlerde olmasını manidar buluyoruz. Bizler bu ülkenin yakın tarihinde yaşanan, MARAŞ, ÇORUM, SİVAS(MADIMAK), SURUÇ, ANKARA GAR katliamlarını unutmayacağız, unutturmayacağız.
Bu eli kanlı katillerin biz kimlere hizmet ettiklerini gayet iyi biliyoruz.
Ülke olarak siyasi görüşü ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde bu şerefsizlerin emellerine ulaşmadan bu ülkeden defolup gitmeleri için dimdik ayakta duracak ve mücadelemize devam edeceğiz.
Güzel Ülkemin güzel insanları şunu unutmamalıyız ‘’ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR’’. Bu zor zamanları birbirimize sıkı sıkıya kenetlenerek atlatacağız.
Düşmanı sevindirmeyeceğiz. Bu sebeple bu kanlı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor yaralılarımız içinde acil şifalar diliyorum. Başta memleketimiz İskenderun olmak üzere bütün vatanımıza aydınlık günler diliyorum.
YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.