Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: Özlemle Anıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“10 Kasım Atatürk’ü Anma” yıldönümü münasebetiyle, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın 84. yıl dönümünde, rahmet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz.
İleri görüşlü kişiliği, bağımsızlık uğrunda verdiği mücadele, Anadolu halkının yeniden dirilişinin sebebi ve Cumhuriyeti kendine hedef seçen Ulu Önderimiz, sadece bir milletin kaderini değil, yaşadığımız topraklarda bağımsızlık uğrunda verilen mücadelenin ve bir milletin destanının, baş mimarıdır.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Ata’mızın, bizlere olan güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız.
Bizleri bu kutsal topraklarda özgürce yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde, minnet ve şükranla yâd ediyor, Şehit ve Gazilerimizi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.