KIZILAY’DAN KARA’YA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Genç Kızılay Hatay ve Beşiktaşlılar Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri 02-08 Kasım Lösemi haftası dolayısıyla 12 yaşındaki Lösemi Hastası Muhammed’i hastanede ziyaret ederek, en sevdiği ve hayali olan Futbol hediyeleri ile yüzünü güldürdü.

Türk Kızılayı Hatay Şubesi üyelerinden Feyyaz Kaya’ya anlamlı ziyaretlerinden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda; “Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz. Kızılay Hatay üyemiz ve Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Feyyaz Kara ve tüm yönetime bu anlamlı ziyarete destekleri ve katılımları için teşekkür ederiz” denildi.

Ziyaret ile ilgili teşekkür mesajı şöyle: “Futbol Topu, Beşiktaş Forması, Atkı, Bere,Ayakkabı, Mont, Eşofman Takımı, Giyim Eşyaları, Resim defteri ve boya kalemleri gibi hediyelerle kardeşimizin kalbine dokunduk. Tüm hastalarımıza acil şifalar diler. Kızılay Hatay üyemiz ve Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Sn Feyyaz Kara ve tüm yönetime bu anlamlı ziyarete destekleri ve katılımları için teşekkür ederiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.