23 Yaşında şehit olan Güner son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

05.11.2022 tarihinde Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner için cenaze töreni düzenlendi.

06 Kasım 2022 Pazar günü Altınözü ilçesi Kıyıgören mahallesinde ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde defnedilmek üzere götürüldüğü Kıyıgören Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehit Güner için düzenlenen cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş’in yanı sıra, şehidin ailesi, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, İsmet Tokdemir, Lütfü Kaşıkçı, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Onur Emir, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, kurum il müdürleri, askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 23 yaşında ve bekar olan şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehit Güner’in babası Mehmet Güner’e, çerçeveli fotoğrafı ise annesi Nezehet Güner’e, Vali Doğan ile Bakan Yardımcısı Ergüneş tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.