SANAYİ BÖLGESİ BAŞKANI OSMAN TUFAN’A ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, bölgemizin başarılı ve sevilen iş insanlarından Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Tufan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarını takdirle izlediğini, gazetecilerimizin de birlik ve beraberlik içinde olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Basının her geçen gün öneminin daha da arttığını kaydeden Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan, bu manada İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar şahsında tüm basın mensuplarına görevinde üstün başarılar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, İGC olarak İskenderun’un büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için her türlü özveri ve fedakarlığı göstereceklerini vurguladı. Birlik ve beraberliğin kentimiz açısından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Atar, Başkan Osman Tufan’a çiçek takdim ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.