İGC’DEN İMEAK DTO İSKENDERUN ŞUBESİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimde güven tazeleyen İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarete İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Yılmaz, Sabahattin Uygun, Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu, Korhan Canbolat , Gökhan Gökpınar, Serpil Korkmaz katılırken İMEAK DTO İskenderun Şubesinden misafirleri Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Antakyalıoğlu, M. Selçuk Özer ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin karşıladılar.
Başkan Kemal Kutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İGC yönetimine İskenderun Körfezi deniz tarihi ve trafiği hakkında bilgiler verdi. İskenderun Körfezinin 1593’lü yıllardan sonra deniz ticaretinde önem kazandığını belirten Kutlu, “İskenderun Körfezinde 1593’lü yıllarda ahşap bir iskele ile başlayan deniz ticareti yıllar geçtikçe gelişti ve bugün gelinen noktada bölgedeki 36 kıyı tesisiyle İskenderun’u önemli bir liman kenti haline getirdi” dedi.
İGC Başkanı Diyap Atar da İMEAK DTO’nun bölgeye önemli katkılarını olduğunu ifade ederek yeni dönemde Başkan Kemal Kutlu ve ekibine başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.