Genç Avukatın Cüppe giyme heyecanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Sükran Düzen’in yanında staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukat Ecrin Nazlı İnan, meslek yemini ederek cübbe giydi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, halen kamu hukuku üzerine tezli yüksek lisans eğitimine devam eden Av. Ecrin Nazlı İnan törende meslek yemini edip, cübbesini yanında staj yaptığı Av. Şükran Düzen giydirdi.
İskenderun Adliyesi Hatay Barosu İskenderun Temsilciği odasında düzenlenen yemin töreninde, Av. Ecrin Nazlı İnan’ın ailesi hazır bulundu. İnan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Babası Abdullah İnan, annesi Müzeyyen İnan, kardeşleri Stajyer avukat Ali Hamza İnan, İşinsanı Said İnan, Dr. Cesur İnan, Dr. Haydar Can İnan ve Osman İnan, Av. Ömer Düzen, Av. Sevcan Kılıç genç avukat Ecrin Nazlı İnan’ın mutluluğuna ortak oldu. Av. Ecrin Nazlı İnan’ın ruhsat alma heyecanı Anne ve babasının gururu ile taçlandı.

Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Sükran Düzen, “Bugün aramıza genç bir meslektaşımız daha katıldı. Biliyoruz ki kendisi; hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak. Bu düşüncelerle, genç meslektaşımı tebrik ediyor, adaletin tecellisi için ışıldayacağı bu kutsal yolda başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldin” dedi ve ruhsatnamesini imzalayarak Av. Ecrin Nazlı İnan’a takdim etti.
Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağına namusu ve vicdanı üzerine ant içen Avukat Ecrin Nazlı İnan, “Bu cübbeyi giymek benim için bir onur. Sizlere ve her daim yanımda olan kıymetli aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.