MatBilim Eğitim Kurumu Öğrencileri Anıtkabir’de…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ankara’da faaliyeti süren Mat Bilim Eğitim Kurumları kurucusu ve sahibi Antakyalı İlker İhsan Nafile önderliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl kutlamalarına özel öğretmen ve öğrencileriyle Anıtkabir’e giderek cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret ettiler.


Aslanlı yoldaki yürüyüşten sonra Ata’nın huzuruna çıkan Mat Bilim Eğitim Kurumları kurucusu ve sahibi İlker İhsan Nafile, öğretmen ve öğrencileri, mozoleye çiçek bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.


Anıtkabir özel defterini imzalayan İlker İhsan Nafile; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Atatürk, bugün manevi huzurunda MatBilim Eğitim Kurumları’nın öğrenci ve öğretmenleri olarak heyecan ve gururla tek yürek olarak bulunmaktayız. Atam, Türk gençliğine bıraktığın büyük emaneti geleceğe güçlü şekilde taşımak için Türk gençliği ile birlikte tüm gücümüzle çalışmaktayız. Fikri hür, vicdanı hür, istikbale umutla bakan gençlerimizi; kökleri bu topraklara bağlı, dünya vatandaşları olarak yetiştirme gayretindeyiz.

Büyük eseriniz cumhuriyet gençlerimize, gençler biz öğretmenlerinize emanettir. Özlem, minnet ve saygılarımızla…” şeklinde sözlerini bitirdi, öğretmen ve öğrencileriyle, ziyaretlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.