Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Cumhuriyetimizin temel değerlerini sonsuza dek koruyacağız.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.
Başkan Gül; “Bugün ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bu coğrafyada yaşayan ve bastığı toprakları yurt sayan kahraman halkımızın verdiği destansı mücadelenin taçlandığı Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutlamaktayız.


İkinci yüzyıla koşar adımlarla ilerleyen Cumhuriyetimizi, toplumun her kesimiyle muasır medeniyetler seviyesine çıkarma adına çok daha verimli çalışmalı, gelişmeli ve gelecek nesillerimize daha güçlü bir cumhuriyet bırakmak için sahip olduğumuz kudretin, damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu unutmamalı, Cumhuriyetimize dört elle sarılarak, Atamızın devrim ve ilkelerine sahip çıkmalıyız.
99 yıl önce çok zorlu şartlarda kurulan ve hala iç ve dış güçlerin her fırsatta saldırısına uğrayan göz bebeğimiz Türkiye Cumhuriyetini korumak ve kollamak “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözünü yürekten söyleyen tüm vatan evlatlarının boynunun borcudur ve bu kutsal topraklar tarih boyunca, haine ve zalime her zaman mezar olmuştur.
Şimdi bizlere düşen en büyük görev ise Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kurulan ve “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyen önderimize söz vererek, kurduğu Cumhuriyeti yükseltecek ve dünya var oldukça yaşatacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Başta, 19 Mayıs 1919 yılında yaktığı bağımsızlık meşalesiyle Cumhuriyetimizin kuruluşuna önderlik eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına, Şehitlerimize, kahraman Gazilerimize ve yokluklar içerisinde cephede çatışan vatan evlatlarını saygı ve minnetle anıyor, Belenli hemşerilerimin ve tüm Cumhuriyet sevdalılarının, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Nice 99. Yılara…” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.