İGC’den İskenderun.org’ye kutlama ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İGC yönetiminden 22. Yıl kutlama ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ile yönetim kurulu üyeleri bölgenin ilk haber portalı iskenderun. org’un kuruluşunun 22. Yıldönümünü kutlama ziyaretinde bulundu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atar beraberinde yönetim kurulu üyeleri Serpil Korkmaz, Karhan Canbolat, Gökhan Gökpınar ve Cuma Keseroğlu, en zorlu dönemde internet haberciliği yaparak, bugünlere gelen iskenderun. org imtiyaz sahibi Ufuk Atuğ, yayın kurulu ve emeği geçenlere teşekkür etti, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

İGC yönetimine ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz Necati Yıldız, Erzin’den Adil Coşkuner’in de yer aldığı ziyarette bölgenin ilk haber portalı olması ve yayın kurulunun uzun yıllardır bu meslekte yer almalarından dolayı, geçmişten bugüne nostaljik bir sohbet etme imkanı bulundu.
Çok keyifli geçen bir sohbetin ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin beraberinde getirdiği 22. Yaş günü pastası hep birlikte alkışlar arasında kesildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.