İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden İTSO Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İGC Başkanı Diyap Atar’dan İTSO Başkanı Yılmaz’a Çiçek Takdimi”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İGC Başkanı Diyap Atar İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulunarak, “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz başta olmak üzere yeni Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis üyelerimize ve meslek komite üyelerimize yeni dönemin bölgemiz ve iş dünyası için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise “İTSO olarak önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Göreve geldiğim günden bu yana bölgemiz ekonomisine değer katacak projeleri hayata geçirdik. Yeni dönemde de Yönetim Kurulu Üyelerim ve meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışarak bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi adına çaba sarf edeceğiz. Bizler Bu makamın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz ve 7 bin iş insanımızı burada temsil ediyoruz. Bu bilinç ve şuur ile hareket ediyoruz. İTSO olarak her zaman bölgemizin sorunları ve üyelerimizin sorunlarının çözümüne yönelik çalıştık. Yeni dönemde de hep birlikte çalışacağız” dedi.


İskenderun Basın camiasına seçim sürecinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı da teşekkür eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Toplumu doğru dürüst tarafsız bilgilendirme adına görev yapan arkadaşlarımızda seçim sürecince göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Önemli bir seçim süreci geçirdik. Seçimler bitti bundan sonra şehrimize daha faydalı projeler üretmek için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İTSO Meclis Başkanlığına seçilen Zeki Altun’da İGC Yönetimine hoş geldiniz diyerek, “Bizler de arkadaşlarımızın teveccühü ile Meclis Başkanı olduk. Yeni dönemde hep birlikte uyum içerisinde çalışacağız ve diyalog halinde olacağız” dedi.

İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten de, ziyarette Vakfın çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, “İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak “Oku okut” felsefesi ile bu güne kadar binlerce öğrenciye burs verdik. Burslarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de burslarımız artarak devam edecektir” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette güncel konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
İGC Yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Gassan Kuran, Sanem Akpınar, Fuat Keser, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan, Nedim Şaban, Meclis üyesi Tahsin Öztekin yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.