İSTE ÖĞRENCİLERİNE BİR YEMEK BURSU DAHA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve Atlı Spor Kulübü arasında imzalanan protokolle İSTE öğrencileri yemek bursu imkanı elde etti.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve Atlı Spor Kulübü arasında imzalanan protokolle İSTE öğrencileri yemek bursu imkanı elde etti.İSTE ve Atlı Spor Kulübü Arasında iş birliği ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla imzalanan protokolle İSTE’de eğitim gören 50 öğrencinin yemek katkı bedeli Atlı Spor Kulübü tarafından karşılanacak.

24 Ekim Pazartesi günü İSTE Rektörlük Makanında gerçekleştirilen imza töreninde Rektör Prof. Dr. Tolga Depci ve Atlı Spor Kulübü yetkilileri yemek katkı bedeli için iş birliği protokolü imzaladı. “Paydaşlarımızın öğrencilerimizin ihtiyaçlarına duyarlı olmaları ve bizimle birlikte öğrencilerimize katkı sunmaları bizi mutlu ediyor” diyen İSTE Rektörü Depci “Her geçen gün bir başka iş birliği ile öğrencilerimize faydalı işlere imza atıyoruz. Bugün verdikleri yemek bursu ile öğrencilerimizin temel ihtiyaçları için katkı sağlayan Atlı Spor Kulübüne şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.