Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan İTSO ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileyerek, bölge ekonomisinin gelişmesi adına el birliği ile hareket edeceklerini vurguladılar.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Seçimlerimizi tamamladık. Bizleri bu göreve yeniden seçen üyelerimiz, meclisimiz ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bölgemiz ekonomisinin gelişmesi için hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Sanem Akpınar, Hıdır Güneş, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Genel Sekreteri FigenGül Dönmez yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.