ARSUZ EFSANE SPORLU ULAŞ AKKAYA KASTAMONU SPOR’A TRANSFER OLDU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Amatör Küme takımlarından Karaağaç Efsane Sporlu 16 yaşındaki Ulaş Akkaya Kastamonu Spor’a transfer oldu.
Arsuz Efsane Spor Genel Koordinatör Fehim Aşkar, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
Karaağaç Efsanespor Kulübümüzde yetişen Futbolcularımızı ve bölgemizde yetişen gençlerimizi, Bir çok Kulüpler mercek altına almaları bizleri memnun ediyor. Sadece bölgemizin değil, Türkiye’nin futbolcu fabrikası gibi çalışıyoruz. Bugüne kadar bir çok genç futlbolcumuzu , üst düzey kulüplere ve milli takımlara kazandıran bir kulübüz. 2006 Doğumlu Ulaş Akkaya’yı Spor Toto 1.Lig kulüplerinden Kastamonu spor’a verdik. Bir çocuğumuzun daha önünü açmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisine başarılar diliyoruz. Her yıl profesyonel takımlara futbolcularımızı göndermenin gururunu yaşıyoruz. Nice cevherler yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Emre Altun ve Emir Altun Hocalarımızla beraber çalışmalarımızın semeresini her yıl alıyoruz. Diğer taraftan da Menejerlik sistemi kurarak, Kulübümüzü daha da güçlenmesinde katkısı olan sayın Cihangir Güner ‘e buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.