YAYALARA ÖNCELİK; HAYATA SAYGI!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İçişleri Bakanlığı’nın koordinasyonuyla trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücülerin duyarlılığını artırmak amacıyla 29 Eylül 2022 Perşembe Günü Saat: 11.00 – 14.00 arasında ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak İskenderun’da “Yayalara Öncelik Duruşu; HAYATA SAYGI DURUŞU” adı altında yaya önceliği kampanyası düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; İskenderun’un Barbaros Mahallesi’nde bulunan Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu önündeki yaya geçidinde etkinlik düzenlendi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Jandarma Komutanı J.Binbaşı Yusuf Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Kurum Müdürleri, Okul İdarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katılımlarıyla gerçekleştirildi.
‘Yayalara Öncelik Duruşu; Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla tatbik edilen program kapsamında; okullar ve yaya geçitleri üzerinde “ÖNCE YAYA” görsellerinin uygulanması ve yaya çizgilerinin sembolik olarak kırmızıya boyanmasının ardından çevrede bulunanlara bilgilendirici broşürler de dağıtıldı. Yaya önceliği ve yaya güvenliği hususunda vatandaşlar bir kez daha uyarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.