372 EMEKÇİSİYLE ERYILMAZLAR METALURJİ ÖZÇELİK’TE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özçelik-İş Sendikası’nın İskenderun ve bölgesinde başlattığı sendikalaşma hamlesi meyvelerini vermeye başladı.
Bölgede faaliyet gösteren Eryılmazlar metalurji de örgütlenme çalışmaları başlatan ve hızla sonuçlandıran Özçelik-İş Sendikası Eryılmazlar’daki emekçileri sendika çatısı altında buluşturmayı başardı. 372 Emekçisiyle Eryılmazlar Metalurji, Özçelik İş sendikası çatısında bir araya geldi.

Mehmet Güngör
Konuyla ilgili açıklama yapan Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Bölgemizin güzide fabrikalarından birisi olan Eryılmazlar fabrikasında çalışan 372 emekçi ‘sendikam Özçelik-İş’ diyerek tercihlerini yapmışlardır. Emekçi kardeşlerimizin hak ve menfaatlerinin artırılması, talep ve beklentilerinin karşılanması ve işyerimizin büyüyüp gelişmesi için canla başla çalışacağımızdan kimsenin asla şüphesi olmasın. Özçelik-İş ailesine katılan yeni işyerimiz başta emekçi kardeşlerim olmak üzere sendikamıza, işyerimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Amaçlarının kazanımlarla dolu bir sözleşmeye imza atmak olduğunu belirten Güngör, endüstriyel ilişkiler içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde hareket edeceklerini belirtti.

Güngör, örgütleme sürecinde emeği geçen başta Genel Başkan Yunus Değirmenci olmak üzere genel merkez yönetimine, Şube yönetimine ,Şube temsilcilerine ,Genel merkez ve Şube çalışanlarına, ve tüm emekçi arkadaşlara teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.