İTSO’dan Haz Metal ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz bölgemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan Haz Metal’i ziyaret etti.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, komite ve meclis üyeleri Nasrettin Murt ve Hasan Fehmi Keskin ile birlikte Haz Metali ziyaret ettiler.

Haz Metalden Serdar Demir ve yetkililer ise, ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.
Her fırsatta üyeleri ziyaret ederek, sorunları yerinde dinleyen, çözüm yolları arayan ve bu sorunları en yetkili mercilere ileterek, takipçisi olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO Yönetimi olarak sürekli sahada olmaya gayret gösteriyoruz. Her daim üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz” dedi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, meslekte yaşanan sorunların yanı sıra odanın yapmış olduğu etkinlikler, üyelerin oda ile ilişkileri ve sektörün sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.