Kaymakam Demiryürek İskenderun Körfezinin sorunlarını ve bekleyen çözümlerini dinledi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı Sefa Demiryürek, İskenderun Deniz Ticaret Odası yönetimini ziyaret etti. Denizcilik sektörünün sohbete konu oldu.


İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine iade-i ziyarette bulundu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in İMEAK DTO İskenderun Şubesine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu üyeleri Atilla Demirkent, Özhan Akgünlü, Ümit Özdemir ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin hazır bulundular.


Ziyarette Başkan Kemal Kutlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ilettikten sonra; 1593 yılında İngiliz gemileriyle iskeleden başlayan deniz ticaretinin bir şehri nasıl değiştirdiğinin altının çizildiği ziyarette Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e İskenderun deniz ticaretini, İskenderun körfezinin sorunlarını ve bekleyen çözümleri anlattı.

Kaymakam Demiryürek de İskenderun’un gelişmiş bir kent olduğunu, daha da gelişmesi için kaymakamlık olarak sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.