Gazi Ersin Akbulut Törenle Defnedildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen İlçesi Fatih Mahallesinde ikamet eden ve malülgazi Özel Harekat Polisi emeklisi (1991) Ersin AKBULUT 61 yaşında vefat etti.

Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat KOÇER, Hatay Milletvekili Abdulkadir ÖZEL, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK, Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü ve ekibi, Belen Emniyet Teskilati ve personelleri, İskenderun Merkez Komutanlığı Temsilcileri, İskenderun Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile gazinin yakınlarının da katılımıylaGazi AKBULUT’uncenazesiaile büyüklerinin bulunduğu İskenderun ModernevlerMahallesi Yeşil Camiindenöğle namazını müteakip resmi tören ile kaldırılarak Aşkarbeyliaile kabristanına defnedildi.

Defini müteakip tabutun üstündeki Şanlı Türk Bayrağı İskenderun Kaymakamı Murat Sefa tarafından ve cenaze esnasında taşınan portresini de Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZtarafından ailesine teslim edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.