CHP pamukta üreticilerin fiyat mağduru edilmemesini istedi. Pamuk üreticileri endişeli bir bekleyiş içinde!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve beraberindeki heyet, pamuk üreticileriyle buluşup sorunlarını ve taleplerini dinledi. Pamuk üreticilerini dinleyen Kutlu, pamukta üreticilerin fiyat mağduru edilmemesini istedi.

CHP’liler ovada pamuk hasat etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya İlçe Başkanı ile Yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi Ovada hasadı yapılan ve bölgenin en önemli değerlerinden olan beyaz altın (pamuk) hasadına katıldı.

Çiftçi zarar ediyor
Kutlu; “Adeta beyaz gelinlik giyen Ovamızda pamuk hasadı bereketiyle başladı. Pamuk üreticileri endişeli bir bekleyiş içinde. Üreticiler kara kara düşünüyor. Çünkü ürettiğinden kazanamıyor, çiftçi zarar ediyor. Maliyetin altında pamuk satıyorlar” dedi.

Bu düzeni ilk seçimde değiştireceğiz
CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, “Pamuk Hasadına başlayan değerli çiftçilerimizi tarlalarda ziyaret ettik. Bereketli olsun dedik. Üreteninde, toplayanında mutsuz ve umutsuz olduğu bu düzeni ilk seçimde değiştireceğiz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.