İTSO’da Eylül Ayı Müşterek Meslek Komite Toplantısı Yapıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun Borsa İstanbul’un Halka Arzı Konusunda Üyeleri Bilgilendirdi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Eylül ayı Müşterek Meslek Komite toplantısı yapıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergün, ‘Borsa İstanbul’un Halka Arzı’ konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Sayın Borsa İstanbul Genel Müdürüm, Meslek Komitelerimizin Değerli Başkanları ve Üyeleri, Toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri saygılarımla selamlıyorum. Bilindiği üzere Borsa İstanbul, dünya genelindeki en modern ve likiditesi en yüksek işlem platformları arasında yer almaktadır. Borsamız; işlem sonrası kuruluşlarla entegre yapısı, geniş pazar ve ürün yelpazesi ilegelişen Türk sermaye piyasasına etkin erişim sağlayan bir yapıya sahiptir. Son yıllarda yaşadığı köklü değişim ve gelişimin yanında, sermaye piyasamız gerek arz gerekse de talep tarafında, önemli bir büyüme potansiyeline sahip olmaktadır. Bu potansiyelin doğru ve etkin bir şekilde değerlendirilmesiyle, borsamız ve ülke ekonomimiz adına önemli kazanımlar elde edeceğimizi düşünüyoruz. Bugünkü müşterek meslek komite toplantımıza Borsa İstanbul Genel Müdürümüz Sayın Korkmaz Ergun’u davet ederek,şirketlerin halka arz süreçleri konusunda sizlere bilgi aktarımında bulunmak istedik” dedi.

“Meslek Komite Üyelerimiz Önemli Görevler Üstleniyor”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yılda iki kez yapılan Müşterek Meslek Komite toplantılarında bölgemiz ekonomisini ilgilendiren önemli sorunların ele alındığına dikkat çeken İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz;“Meslek Komite üyelerimizin toplantılarında almış oldukları kararları titizlikle değerlendiriyor, en yetkili mercilere ileterek sorunlarının çözümü için azami gayret sarf ediyoruz” dedi.
Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergün, ‘Borsa İstanbul’un Halka Arzı’ konusunda meclis üyelerini sine vizyon destekli olarak bilgilendirdi.
Toplantı, karşılıklı plaket takdimi ile son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.