Altınözü’ne sondaj kuyu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu iletim seviyesini güçlendirme adına su kaynağı yaratma çalışmalarını Altınözü ilçesinde de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Genel müdürlük, Altınözü merkez mahallelere iletilen içme suyu seviyesini güçlendirmek için açılan sondaj kuyusundan saniyede 4 litre su elde edildiğini belirtti.

Altınözü merkez mahallelerini besleyecek depoya su iletimini sağlamak için terfi hattı çalışması gerçekleştiren HATSU, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından 130 metre terfi hattı yapıldığını ve su iletiminin sağlandığını açıkladı.

İletilen içme suyunda rutin olarak ölçüm, analiz çalışmaları da gerçekleştirildiğine dikkat çeken HATSU, temiz ve güçlü su iletmek için ihtiyaç duyulan bölgelerde su kaynağı üretme çalışmalarının süreceğinin altını çizdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.