WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (73305) ORDER BY t.name ASC

TURSAB’IN BAŞKANLIĞINA HATAYLI TALİP | Ekogündem Gazetesi

TURSAB’IN BAŞKANLIĞINA HATAYLI TALİP

Published on:  /   Yorum yapılmamış

25’inci olağan genel kurulu sürecine giren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), aralık ayında yapacağı kongre ile başkanını seçmeye hazırlanıyor. 20 yıl önce kokartlı rehber olarak Turizm sektörüne adım atan Hataylı Tamer Çiçek, TÜRSAB Başkanlığına aday adayı. Türkiye’nin dijital acentacılık alanındaki ilk şirketi adonis.com’u kuran; Air Arabia ve Flybaghdad havayolu şirketlerinin Türkiye Genel Satış Acentalığını yapan Tamer Çiçek, yönetime geldikten sonra kaderine terk edilen KOMER’i canlandıracaklarını söyledi.
Burada kurulacak TÜRSAB Üniversitesi, sektörün kalifiye eleman sorununa deva olacak. Kongre merkezi bölgeyi, kuluçka merkezi ise Türkiye’yi turizmin geleceğini hazırlayacak.


ÇİÇEK, ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), aralık ayında 25’inci olağan genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanırken, başkanlığa aday olduğunu açıklayan ilk isim Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri Tamer Çiçek oldu. Turizm sektörüne 20 yıl önce kokartlı rehber olarak adım atan; ardından Türkiye’nin dijital acentacılık alanındaki ilk şirketi adonis.com’u kuran; Air Arabia ve Flybaghdad havayolu şirketlerinin Türkiye Genel Satış Acentalığını yapan Çiçek, Basın Ekspres Yolu’ndaki kendi oteli La Quinta by Wyndham İstanbul’da bir basın toplantısı
düzenleyerek, projelerini anlattı.

TÜRSAB ÜNİVERSİTESİYLE SEKTÖRÜN KALİFİYE ELEMAN EKSİĞİNİ TAMAMLAYACAK
Sektörün tüm alanlarında hizmet verdiklerini belirten Çiçek, bu nedenle tüm sorunların farkında olduklarını ve Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi olarak bu sorunların hepsi için çözüm ürettiklerini dile getirdi. Çözüm önerilerini ve projelerini açıklayan Çiçek, başkan olması durumda ilk icraatın TÜRSAB’ın 35 milyon dolarlık yatırımla inşa ettirdiği ancak o günden beri atıl halde bulunan Kuşadası Kongre Merkezi’ni (KOMER) Turizm Merkezi’ne dönüştürmek olduğunu söyledi. 50 dönüm açık alandan oluşan bu merkezde kongre alanın yanı sıra sektörün en önemliihtiyacı olan kalifiye eleman sorununa çözüm bulmak için yüzde 100 iş garantili TÜRSABÜniversitesi’ni kuracaklarını belirten Çiçek, “Bütün fizibilite çalışmaları yapıldı. Kurulacakfakültelerden, eğitim verecek öğretim üyelerine, sosyal alanlarından hizmetlisinin maaşına kadar her şeyi planladık. Üniversite bünyesinde Turizm Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Kültür ve Sanat Fakültesi olacak. TÜRSAB Üniversitesi günümüzde mantar gibi biten apartman üniversitelerine benzemeyecek. Bu üniversiteden mezun olan her öğrenci daha diplomasını almadan iş sahibi olacak. Diplomalı işsiz tabiri TÜRSAB Üniversitesi’nden mezun olan hiçbir öğrenci için kullanılmayacak” dedi.

İSTANBUL’DA MESLEĞİNİ SÜRDÜREN İSKENDERUNLU GAZETECİ BAHRİ POLAT, ÇİÇEK’İN BASIN TOPLANTISINA KATILDIĞINI “BAŞARILARI VE TÜRSAB ADAYLIĞI İLE GURURLANDIĞIMIZ HEMŞEHRİMİZ TAMER ÇİÇEK’İN BASIN TOPLANTISINA KATILARAK GÜNÜN ANISINA VE ZAFER İÇİN BERABER OBJEKTİFLERE POZ VERDİK” ŞEKLİNDE OKURLARINA WWW.HATAYLIM.COM’DA DUYURDU.

Çiçek, “Ayrıca bütün bu alanı Turizm Merkezi haline getireceğiz. İçinde üniversitenin yanı sıra kongre merkezi ve kuluçka merkezi olacak. Bu alan bölge ihtisas fuarlarına da ev sahipliği yapacak. Bugün böyle bir merkezi kurmak isteseniz 100-120 milyon dolarlık yatırım yapmanız gerekiyor. İşte Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi olarak biz bu atıl kapasiteyi küllerinden doğuracağız” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.