ŞOK ; SEDA SAYAN’IN NEDEN GENÇLEŞTİĞİNİ SİSİ AÇIKLADI; SEDA “SÜNNET DERİMLE GENÇLEŞTİ”…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

SEYHAN SOYLU “SÜNNET DERİMİ SEDA SAYAN , SEREN SERENGİL VE AJDA PEKKAN ÇALDI” DEDİ!

SEYHAN SOYLU; ‘’ SÜNNET DERİMİ GERİ VER ‘’ DİYEREK ÜNLÜLERLE DALGA GEÇTİ.

ÜNLÜLER PANİKTE ! SEYHAN SOYLU’NUN SÜNNET DERİSİ DAVA KONUSU OLUYOR!

SİSİ’DEN, KADIRGALI SEDA’YA ÜLTİMATOM ! “ SÜNNET DERİMİ GERİ VER”

ŞOK ; SEDA SAYAN’IN NEDEN GENÇLEŞTİĞİNİ SİSİ AÇIKLADI. ; SEDA “SÜNNET DERİMLE GENÇLEŞTİ”…

Her dakikası olay olan Al Sana Haber Magazin Tartışma Programında bu kez, yüzler hem güldü hem de meraktan gerildi.

Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’nun yaptığı, Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın üstlendiği programda büyük bir iddia vardı.

Son günlerde “ Sünnet Derisi “nden gençlik iksiri uman ünlüler, Seren Seren, Seda Sayan, Ajda Pekkan, Selen Görgüzel ile dalga geçti. Ünlüler gençleşmek uğruna botox, kolajen, derma terapi, yüz mezo terapisi, sülük derken şimdide sosyete ve sanat dünyasında yeni bir furya başladı. Erkek çocuklarının erkekliğe ilk adımı olan Sünnetinden arta kalan deriden yüze uygulanan işlem herkesi şok etmişti.

Seyhan Soylu ‘’ Alsana Haber’’ de ‘’ Sünnet Derisi ‘’nden güzellik uman ünlülerle programında resmen dalgasını geçti. Binlerce kişi canlı yayında kahkahalara boğuldu, Ünlü moderatör Sisi’ye destek verdi.

Seda Sayan’ın yeni kocası Çağlar Ökten’le verdiği Paris Tatili fotoğraflarındaki genç ve bakımlı hali masaya yatırlınca, Seyhan Soylu allem etti kallem etti konuyu ‘’ Sünnet Derisi’ ne getirdi ve Sisi öyle bir şey söyledi ki izleyiciler hem şaşırdılar hem de kulaklarına inanamadılar.

Seyhan Soylu geçtiğimiz günlerde Filiz Akın’a benzemek için 1 milyon TL vererek 10 operasyonu bir seferde olmuş ve hayranları onun için, Seda Sayan ve Ajda Pekkan’a çok daha fazla benzediğini söylemişlerdi.

Cin fikirli Sisi yine ekranda yaptı yapacağını ve ortalığı karıştırdı.

Her fırsatta kendisi ve gündemle dalga geçen Seyhan Soylu, müthiş bir ironi ile ağızları açık bırak iddiasıyla Seda Sayan’ın güzelliğinin sırrını ifşa etti.

Sisi Sayan’ın git gide gençleşmesinin sırrının, yıllar öncesindeki bir olaya bağladı. Dinleyen ve seyredenlerin inanmakta zorluk çektikleri bu olayın sebebi, iddiaya göre Seyhan Soylu’ya göre 8 yaşında Fındıkzade ‘de bir düğün salonunda ünlü Sünnetçi Kemal Özkan’a sünnet olduğunu ve o yıllarda Kemal Özkan‘ın Seda Sayan’ın arkadaşı olduğunu, yapılan sünnetten alınan derinin bir kısmının Seda Sayan tarafından çalındığını ve o parçayı derin dondurucuda Seda’nın saklayıp bugün yüzüne enjekte ettirerek güzelleştiğini ve ünlü sanatçının enjekte edilen sünnet derisinden sonra Seda’nın Seyhan Soylu’ya benzediğini iddia etti.

Seyhan Soylu ve masadaki diğer gazeteciler arasında konuşma öyle ilgi çekti ki, binlerce seyirci yayından bir dakika bile ayrılmadı. İşte o yayından konuşmalarla ilgili satırbaşları… Tekmili birden üç saat süren yayında Seyhan Soylu “Sünnet Derisinin” peşinde olduğu söyleyerek isyan etti.

Zaman Zaman gözyaşı döken Soylu Türkiye’nin en önemli ağır ceza avukatlarından biri olan Edip Önder’i de yayına bağlayarak açacağı dava için yardım talep etti.

Seyhan Soylu “ Ben Filiz Akın’a benzemek için bu kadar parayı verdim. Fakat Seren, Seda ve Ajda’ya benzediğim iddia edildi. Bende bu konuyu araştırdım. Ve araştırmalarım sonucu bu benzerliklerin sonucunun neden olduğuna ulaştım. Bunda 40 sene önce sünnet olduğumda Seda Sayan benim sünnet derimin 3/1’ni çaldı. İlk defa söylüyorum. O yıllarda Nilgün Düğün Salonunda sünnet oldum. Sünnet düğünüme şarkıcı olarak Seda Sayan geldi. Benim sünnet ameliyatımı Kemal Özkan yaptı. Annem Kemal Özkan gelsin diye iki bileziğini vermişti. Benim sünnet derimin 3/1’ni Seda o tarihte çaldı. Annemler pilav için sünnet derimi saklayacakmış. Meğerse Seda Sayan geleceği gören bir kadınmış. Buzlukta saklamış ve kendisine nakletmiş. Ata Çağlayan Seda Sayan’dan ayrılınca koklaya koklaya beni buldu.

Bunun üzerine Başak Çokan “Böyle bir şeyi bu masa da anlattın ya, seni ayakta alkışlıyorum”

Seyhan Soylu “Ata beni nasıl bulacak yoksa? Seda Sayan’dan kim ayrılsa beni buluyor. Seren Serengil benimle neden dost oldu? Ajda Pekkan beni neden seviyor?”

Tayyar Işıksaçan “Bülent Ersoy yok mu listede?” diye sorunca

Seyhan Soylu “Bülent hanımda yok. O kendisinden kullandı” dedi

Bunun üzerine devam eden Seyhan Soylu “Seren Serengil benim sünnet derimi alsın diye ajan gibi yıllarca arkadaşlık etti. Geçenler de koydurmuş olduğu sünnet derisi de benim. Seda Sayan’ında yaptırmış olduğu nakil benim. Ajda Hanım bu nakli daha önceden keşfettiği için 5 yıl önce de o yaptırmış. Seda Sayan benim sünnet derimi aldı ve Nilgün düğün salonundan kaçırdı. Seda onu bana getir.

Ata ile birlikteliğinde, Ata çağlayan ‘değişik bir şey var sende. Nasıl bu kadar diri olabiliyorsun?’ demiş. Seda Sayan ise ağzından kaçırmış.”

Nurettin soydan “Başkalarının işine yarıyor ise sen de o anlamda sevap işliyorsun.”

Seyhan Soylu “ Bu adaletsizlik ve haksız rekabet. Sünnet Derime yapılan bir gasp. Ajda, Seren ve Seda Sayan üçü bölüştü Bana derimden geriye bir şey kalmadı. Ben yaşlanacağım ama kendi sünnet derimi kullanamıyorum. Bu 3 kadından şikâyetçiyim.”

Nurettin Soydan “Sana biraz kıskançlık hâsıl olmuş çünkü sen, kendinden kaybettiğin güzelliklerinin yeni farkına varıyorsun”

Seyhan Soylu “Seda Sayan’ın benim sünnet derimi alıp kaçmasından, yaptığı bu vicdansızlığa ses verin. Lütfen kampanya başlatın. ‘’ SÜNNET DERİMİ GERİ İSTİYORUM ‘’ dediğinde tüm izleyiciler koptu.

Nurettin Soydan “Seyhan bir de iyi tarafından bak. Ajda Pekkan, Seren Serengil ve Seda Sayan ile yıllarda arkadaşlık ettin. Navigasyon gibi gelip seni buldular. Demek ki kan çekiyor”

Seyhan Soylu “ Bu üç Kadın Sünnet mafyasının baronlarıdır. Özellikle de Seda Sayan. Bunu mu söylettirmek istiyorsunuz? Onun gördüğü sünnetli derileri kim gördü? Bir Kemal Özkan diğeri Seda Sayan. Kemal Özkan’la ortaktılar. Kaçırdılar benim sünnet derimi. Onları Affetmeyeceğim. Üçü de aldı. Hiçbir şey bırakmadılar bana. Bu mala yapılan bir gasptır. İnsanlık ayıbıdır. Bu hak değil. Bu konuyu hukuka yönlendirmek istiyorum.”

Seyhan Soylu Al Sana Haber canlı yayınına bağlanan Avukat Edip Önder’e “Ben Seda Sayan’a sünnet derimi çaldığı için dava açarsam sonuç ne olur? Ben bunun hukuk savaşını başlatacağım. Bunların yaptığı resmet Sünnet Derime yapılan şiddettir. Yanımda mısın değil misin? Avukat bey.” diye sordu

Ünlü avukat neye uğradığın şaşırdı ve Seyhan Soylu’nun zeka ürünü hiciv sanatına ister istemez dahil oldu.

Avukat Edip Önder “Tabi ki her zaman yanındayım. Bilimsel anlamda verilere dayalı olarak böyle bir şeyin mümkün olup olamayacağı şeklinde tespit yapılması gerekiyor. Eğer ki mümkün olduğu kanısına varılır ise Seda Sayan, Ajda Pekkan ve Seren Serengil ‘e tazminat davası açmak mümkün olabilir”

Yayın esnasında Seyhan Soylu’ya mesaj atan Seda Sayan “Seni izliyoruz. Ana sayfamda cep telefonundan fotoğrafı paylaştım. Ayrıca da Senden aldığım sünnet derisini üretime geçirdim. İlk üretimden kocam Çağlar’a saç ektirdim” dedi

Seyhan Soylu, Seda Sayan’a “Gülme Seda Sayan. Çaldın sünnet derimi. Kendin kullandığın yetmedi kocanın kafasında kullandın. Geri verin. Bir de dalga geçer gibi telefonu eline almış gülüyorsun. Nasıl bir insansın sen? 35 yaşından aşağı düştün diye kendini ölümsüz zannetme Seda Sayan. En fazla Aleyna Tilki’den küçük hale geleceksin benim sünnet derimle, ölümlü dünya gel bana derimi geri ver.” dedi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.