İskenderun Deniz Müzesi Komutan Vekili Başçavuş Tavlayan İTSO’yu Ziyaret Etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da yer alan Deniz Müzesinin Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş  Mustafa Tavlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin Deniz Müzesi ziyaretinin ardından iadeyi ziyarette bulunduğunu belirten İskenderun Deniz Müzesi Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Tavlayan, müze hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İskenderun’da bir Deniz Müzesinin olması önemli. Şehrimizde yaşayan genç yaşlı tüm insanlarımızın bu müzeyi gezerek denizcilik tarihimizi daha iyi öğrenmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Oda yönetimi olarak bizlerde Müzemizi her fırsatta geziyor ve tarihi bilgilerimizi yeniliyoruz” dedi.

İskenderun Deniz Müzesi Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Tavlayan, ziyaretin anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Deniz Müzesi armalı Dolma kalem hediye etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.