Ankara’nın Yeni Sağlıklı Fast-Fine Adresi Basil Açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hızlı yemeğe bambaşka bir yaklaşım sunan basil, sağlıklı ve keyifle yiyebilecekleri, sürdürülebilir ve yerel malzemelerle yapılmış tarladan masaya taptaze ve orijinal tarifleriyle sunduğu kase ve dürümleriyle Nenehatun caddesinde hizmet vermeye başladı.

Yalnızca lezzetli kaseler ve dürümler sunmaktan da öte basil, çevreyi de her daim dikkate alarak kuruldu. Sürdürülebilirlik yolunda attığı adımlarla birlikte basil, ortalama bir fast-food menüsüne kıyasla karbon ayak izini %30 düşürmeyi başarabiliyor. Yaratıcı menüsüyle alışık olduğumuz tatları bambaşka görmemizi sağlayacak olan basil, operasyonunun merkezine yerel üreticiler ve çiftçilerden aldığı taze ve organik malzemeleri koyuyor.

Sürdürülebilirlikle lezzeti bir araya getiren basil, yalnızca kendi kültüründen değil, tüm dünya mutfaklarından aldığı ilhamla birlikte karbon ayak izi düşük kase ve dürümlerini, Nenehatun Caddesi üzerindeki yepyeni restoranında herkese sunuyor. Beslenme tercihlerinin değişken olduğunun bilincinde olan ve alanında deneyimli şeflerin oluşturduğu lezzetli kase ve dürümlerin yanında, misafirlerinin kendi kase ve dürümlerini oluşturmasına da fırsat sağlıyor.

Paketlemesinden içeceklerine kadar her noktada yerel üreticileri destekleme, organik sertifikasını gözetme ve sürdürülebilirliği öne çıkarma hedefiye yola çıkan basil, sağlıklı alternatiflerin ulaşılabilir olduğunu kanıtlıyor. 2029 yılı sonuna kadar karbon nötr olmayı hedefleyen basil, her bir ürününün karbon ayak izini hesaplamanın yanı sıra, müşterilerini de bu konuda bilgilendirerek ödeme aşamasında Ege Orman Vakfı gibi karbon ayak izi onarıcı uygulamalara bağış yapma seçeneği sunuyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.