EVVEL Temmuz festivali başladı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz’ da Evvel Temmuz Festivali başladı!

Evvel Temmuz festivali büyük bir coşkuyla başladı. Arsuz kent meydanında sesler “Arsuz’da şenlik var ” sesleriyle coştu.

Ayhan Bağdat’ın katılımıyla yoğun olan festivalde halk unutulmaz dakikalar yaşadı. Halay çeken yüzlerce kişi festivale damgasını vurdu.

Gece açılış konuşması yapan Arsuz Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan “Evvel Temmuz kültür sanat festivali aynı zamanda çocuklarımızın festivali olma özelliği taşımaktadır. 13 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00 ‘ te Nazım Hikmet kültür merkezine tüm çocuklarımızı ve kadınlarımızı bekliyoruz. Çeşitli yaş gruplari için atölyeler, tiyatro gösterileriyle çocuklarımızla; festival coşkusunu yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Farfur Hasan ‘ a eşlik eşlik eden derneğin spor komisyon başkanı Demet Tumani bugün çocuklar için yapılacak olan çocuk atölyelerinin, tiyatro gösterimi ve bir çok farklı etkinliğin yaşama geçeceğini vurguladı.

Arsuz Nazım Hikmet kültür merkezi’ nde saat 15.00 da çocuklar için atölyeler, saat 15.00 da tiyatro gösterisi, saat 17.00 da kadın hareketi ve mücadele yöntemleri konulu başlıkta Cemile Baklacı konuşmaları sonrası saat 19.00 da çocuklar için tiyatro gösterileri ve ardından saat 19.00 da yetişkinler için de söyleşi düzenlendi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.