KAHVEMİZİ ÇEKİRDEKTEN YETİŞTİRİP BU GÜNLERE GETİRDİK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çekirdekten yetiştirip fincana gelene kadar her aşamasında en nitelikli kahveye ulaşmak için çalışan ROMM COFFEE ile kahveye bakış açınızı değiştireceksiniz.

 

Yetiştirildiği ve ana vatanı sayılan bölgelerde bile aynı çekirdekten farklı tatlar alınabilen bir bitki olan kahve; yetiştirilme biçimi, civarındaki bitkiler, kavrulma ve demlenme yöntemlerine göre de bambaşka lezzetlere bürünebiliyor.

Romm Coffee, farklı bölgelerin farklı çekirdeklerini en uygun yöntemle, gerçek tatlarını ortaya çıkaracak şekilde kavurarak fincanlarımıza taşıyor.

Yetiştirildiği bölgenin doğal aromalarını koruyarak kavrulan çekirdek kahveler, içmeden hemen önce öğütüldüğünde gerçek tatlarını ortaya çıkarıyor. Bu aromaların yoğunluğu da sizin demleme yönteminize göre çeşitlilik gösterebiliyor.

Gerçek kahve severlerin ve tiryakilerinin ayırt edebildiği aromalara ve nitelikli kahvelere saygıyla yaklaşan Romm Coffee, verdiği “Ev Baristaları Eğitimi” ile kahve serüvenini en başından öğretmeyi ve her yudumun tadını çıkararak sizin de saygı duymanızı hedefliyor.

Kahve işletmelerine danışmanlık da veren Romm Coffee eğitimleri hakkında detaylı bilgiyi instagram sayfasında takip edebilirsiniz.

Romm Coffee Hakkında

Çekirdeklerin yetiştiği bölgede yer alan diğer bitkilerin tadını gövdesine saklayan kahve; Romm Coffee aracılığı ile tatlıdan ekşiye, odunumsudan baharatlıya kadar farklı tonlarını damaklarda hissettiriyor. Gerçek kahve tutkunlarının fark edebildiği bu gövde aromaları ve asidite oranları ile nitelikli kahve severler kendi damak tatlarına uygun kahveyi, istedikleri demleme yöntemiyle hazırlayabiliyorlar. Ayrıca 10 farklı çekirdek dışında, pratik demleme paketleri ile sıcak su ve fincan olan her yerde Romm Coffee lezzetlerini devam ettirmek isteyenlere de olanak sağlıyor.

2015 yılından bu yana Türkiye’yi gezen ve konsept gastronomi paylaşımları ile dikkat çeken, sosyal medyanın sevilen yüzü Ayhan Mortepe’nin tutkunu olduğu kahve için yarattığı markası Romm Coffee, Kadıköy Ayrılık Çeşmesi’ndeki atölyede, ev baristalarına uygun temel kahve eğitimleri, çekirdek satşı, gel al kahve servisi ve danışmanlık hizmeti veriyor

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.