Muhasebeciler Odası Yeni Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yeni yönetimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul sonrası İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetimini İTSO yönetimi nezaketle karşılayarak, yeni yönetime başarılar dilediler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetiminin her dönem aynı çizgide birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini görüyoruz. Gerek önceki Dönem Başkanımız Merih Hasan Yıldırım, gerekse şimdiki Başkanımız İbrahim Kaynar ve yönetimini tebrik ediyorum. Devlet ile mükellefler arasında köprü vazifesi gören sizler çok kutsal bir görevi yerine getirmektesiniz. Bu bağlamda İbrahim Kaynar nezdinde yeni yönetime yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.MUH.ODASI İTSO ZİY. Z

İskenderun Serbest MuhasebeciMali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ise; “Genel Kurul sonrası görev bölümü yaptık. Bizlerde sizler gibi mükelleflerimize hizmet etme noktasında en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek eğitim, gerekse mevzuat değişikliklerinde üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Her daim yanımızda olan desteklerini esirgemeyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetiminin ziyaretinde,İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.

Haber Tarihi: 05.072022

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.