“Sihirli Fırçalar Dekoratif El Sanatları Sergisi ilgi odağı olmaya devam ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Ülkü Nazlı Uyanık, “Sihirli Fırçalar Dekoratif El Sanatları Sergisi”nde ilgi odağı olan Atatürk tablosunu İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğine  armağan etti.

Tabloyu Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve derneğin kurucu üyesi Serpil Korkmaz’a teslim eden El Sanatları Eğiticisi Ülkü Nazlı Uyanık, serginin böylesi anlamlı bir gelişmeye vesile olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda açılan “Sihirli Fırçalar Dekoratif El Sanatları Sergisi”ni DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Av. Güven Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri ile DEVA Partisi Kadın Kolları Başkanı Meltem Kansu da ziyaret etti. Ziyarette El Sanatları Eğiticisi Ülkü Nazlı Uyanık ve kursiyerlerinin el sanatı ürünlerin güzelliği sohbete konu oldu.

El sanatları eğiticisi Ülkü Nazlı Uyanık, yıl boyunca yapılan çalışmaların meyvesi olan bu ürünlerin kursiyerlerin başarısı olduğuna ifade etti.

Uyanık; “Sergide, rölyef pasta çalışması, ahşap boyama, dekoratif el sanatları, su kabağı işlemeciliği, yüz kat vernik çalışması, kâğıt çalışması ve akrilik boyadan yapılmış eserler bulunuyor. Kurslarımızın açılmasında ve halkımızla bütünleşmesine katkı veren İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bekir Duru’a ve emeği geçen herkese ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan serginin açılına: Halk Eğitim Müdürü Bekir Durur’un yanı sıra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanım, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın, Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Türk Eğitim-Sen Başkanı Yavuz Selim Yanık, Eğitim Birsen Başkanı Hikmet Altınsöz, ADD Başkanı Fahrettin Turhaner, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu,  Hizmet İş Sendika Başkanı Mehmet Yetim, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Sanat Otağı Kurucusu ve Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç, kursiyerler ve çok sayıda davetliler katılmıştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.