5 Temmuz 1-D sınıfı Öğretmeni öğrencileri ve anneleri ile kahvaltıda buluştu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu  1-D sınıfı Öğretmeni öğrencileri ve anneleri ile kahvaltıda buluştu…

 

5 Temmuz İlköğretim Okulu 1-D Şubesi, yılsonu etkinliği kapsamında birinci sınıfı başarıyla tamamlamanın heyecanını veli, öğretmen ve öğrencilerle Arsuz Asmalı Bahçe’de düzenledikleri kahvaltı programında yaşadılar.

 

 Yılsonu etkinliği kapsamında bir araya gelen annelere 5 Temmuz İlköğretim Okulu 1-D Sınıf öğretmeni Satı Aslan, kahvaltıda yaptığı konuşmada;

 

“Çocuklarımız okula geldiğinde çok heyecanlı idi. Çünkü okuma ve yazma öğrenecek, yeni yeni arkadaşları olacaktı.

 

Eğitim yılı içerisinde çocuklarımız velilerimiz örnek bir etkileşim içerisinde oldular. Çocuklarımız okuma-yazmayı öğrendi, daha çok sosyalleşti, ortak hareket etme kültürünü edindi.

 

Tüm bu gelişmeleri velilerim ve öğrencilerim ile ortaklaşarak sağladık. Hepimiz için uyumlu bir eğitim yılı oldu.

 

Öğretmen Satı Aslan, “Gelecek sene eğitim öğretim yılında çocuklarımızla buluşacak olmanın heyecanını hepimiz şimdiden yaşıyoruz” Dedi.

 

 

1-D Sınıf öğretmeni Satı Aslan, Yaz tatili için veli ve öğrencilerine önerilerde bulunan Satı Aslan, çocukların bol bol hikâye okumalarını, her gün yazı alıştırmaları yapmalarını, her gün üç kıtalık her hangi bir konu hakkında bir şiir yazmalarını, tatil kitabı ile düzenli çalışma yapmalarını önerdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.