Engelliler Spor kulübüne tekerlekli sandalye hediye edildi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Körfez lions kulübü tarafından İskenderun Engelliler Spor kulübüne tekerlekli sandalye hediye edildi.
İskenderun Kaymakam vekili Payas Kaymakamı Polat Kara’yı kapıda karşılayan başkanlar daha sonra hediye edilecek olan tekerlekli sandalyelerin hediye edileceği bölgeye geçtiler.

İskenderun Engelliler spor kulübü başkanı Suat Atasever, Bölgemizde bulunan engellilerin yaşama tutunmaları için mutlaka sosyal etkinliklere katılmaları gerektiğini belirtirken, “derneğe bağış yapan lions kulübüne de teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun Körfez Lions kulübü Başkanı Niden Uz ise, Dünya’da 300 ülkede bulunan ve Türkiye’de de birbuçuk milyon üyesi bulunan bir kulüp. Bu kulübün en büyük amacı şansı bizlerden daha az olan insanlara şansımızı paylaşmak” şeklinde konuştu.

İskenderun Kaymakam vekili ve Payas Kaymakamı Polat Kara ise “Devletimiz ve milletimiz adına sizlere bu yaptığınız hayırlardan dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Herkes birer engelli adayıdır” dedi.

Engelliler Derneğinde gerçekleştirilen etkinliğe İskenderun Kaymakam vekili Payas Kaymakamı Polat Kara, Dernek başkanı Suat Atasever, Körfez Lions kulübü Başkanı Nilden UZ ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, ve engelliler katıldı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.