İYİ Parti Kadın Kolları İskenderun İlçe Başkanı Ayşe Alacacı: Yaşanan ortam toplum üzerinde; sosyal psikolojik ve negatif etki yaratıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Partili Kadın Kolları İskenderun İlçe Başkanı Ayşe Alacacı, kadınlarla düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldiği programda yaptığı konuşmasında; “Tenceresini kaynatamayan anneden, Pazar parasını bırakamayan babadan, gelecek kaygısı ile ünü göremeyen gençlerden, sağlıklı ve mutlu bir topum hayal etmek elbette ki mümkün değildir.” Diyerek yaşananların toplum üzerinde; sosyal psikolojik ve negatif etki yarattığına işaret etti.

Kadınlarla bir araya gelerek önümüzdeki seçim süreci ve çalışmalar ile ilgili bir araya geldiklerini ifade eden İYİ Parti Kadın Kolları İskenderun İlçe Başkanı Ayşe Alacacı, “Siyasi ve ekonomik gelişmelerin sonucu olarak her gün daha a artan bir hayat pahalılığı ile yüzleşmekteyiz.. Tüm bunların farkında olan İYİ Parti toplumun büyük bölümünde umut ışığı olmuştur. Sosyal psikolojik ve negatif etki yaratmaktadır. Siyasi kimliğimizden önce bu vatanın asli vatandaşlarıyız. Keyfi yönetilmenin, hukuksuz kararların, ardı arkası kesilmeyen zamların bire bir muhataplarıyız. Hal böyle iken yaşananların tüm müsebbibi yanlış politika ve iş bilmez siyasetçiler iken bizim kendimizi ifade etmemiz oldukça zorlaşmaktadır.  Partimiz gün geçtikçe büyüyerek yolumuza devam etmekte halkın teveccühlerin yüzde yirmilerde oldu şekliyle devam etmektedir. Tabi ki bizler bu başarının kadınlarla birlikte yol alarak olacağına inanıyoruz. “ dedi.

İYİ Partinin umut ışığı olduğuna dikkat çeken Alacacı çok çalışarak toplumun büyük bir kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirten “İçinde bulunduğumuz siyasi ve ekonomik belirsizlikleri önümüz de ki süreçte daha çok çalışarak ve iktidara gelerek halkın umudunu kaybetmemesi ve daha sağlıklı bir Türkiye oluşturmamız elzemdir. Ben inanıyorum ki hayatın her alanında yer alan ve tüm olumsuzlukların üstesinden gelen biz kadınlar bu kötü günleri de omuz omuza vererek aşacak ve başaracağız.

Attığımız her adımda Milletimizin bize olan  güven ve inancı daha da artmaktadır. İyi Parti Siyaseti Türkiye’deki tüm siyasi hesapları ve dengeleri alt üst etmiş milletin Oyu’nun ne kadar değerli olduğunu millete hatırlatmış ve hiç kimsenin tekelinde olmadığını göstermiştir. İyi Parti olarak… Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu şartların farkında ve tüm bu sorumlulukları üstlenmeye hazır kadro ve birikimlerimizle her alanda titizlikle hazırlanmış ve hazırlanmakta olan projelerimizle, ülkenin yeniden kalkınmasını sağlamaktır.

Atatürk’ün kuruluş ilkelerine sahip çıkarak Ülkemizi her alanda yeniden yapılandıracak adeta Ülkemize bir format atarak yeniden yapılandırırcasına inşa etmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz.  İyi parti Milletimize; Umuttur, Işıktır, Yoldur, İyi parti gelecek için kurulan hayallerdir, Ekilen tohumdur. Dövülen demirdir, İyi parti kaynayan tencere, Alın Terinin… Her damlası ile halelleşilmiş emektir İyi parti onurlu bir hayattır.” diye konuştu.

 

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Barın:  “İYİ Parti her geçen gün yükselen bir ivme gösteriyor”

İskenderun Kadın Politikaları Başkanlığının düzenlediği etkinliğe gelen kadınları selamlayarak başlayan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın,  İyi Partinin gün geçtikçe büyüyerek yoluna devam ettiğine vurgu yaparak yüzde 10 oy oranı ile başlamış olan bu serüven şuan yüzde 20’lerin üzerinde, tabi ki biz bu başarının öncelikle kadınlar ile olacağına inanıyoruz.

Bu yolda vermiş olduğunuz ekmeklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.