Arpagedik İlköğretim’de “Yaşam Boyu Sağlık Projesi”, “Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre’’ etkinliği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arpagedik İlköğretim’de “Yaşam Boyu Sağlık Projesi”, “Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre’’ etkinliği Arsuz protokolü, Arpagedik İlköğretim Okulu ve öğrencilerini buluşturdu.

“Yaşam Boyu Sağlık Projesi” kapsamında ; “Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre’’ etkinliği Arpagedik İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen etkinlik neşeli bir ortamda gerçekleşti. Etkinlikte kalp dostu olarak nitelendirilen balık ekmek, protokol tarafından çocuklara ikram edildi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan balık ekmek etkinliği   Kalp dostu olan balığın yararları , temel yaşam alanlarımızın  korunmasında çevre temizliğinin önemi ve çevre temizliğinin  sağlığımız açısından önemi sınıflarda İl ve İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğümüzün  uzman ekipleri tarafından  anlatıldı.

Derneğin Spor Komisyon Başkanı öğrencilere müzik eşliğine zumba Kids gösterisiyle  etkinlik başladı. Kalp dostu olan balığın yararları , temel yaşam alanlarımızın  korunmasında çevre temizliğinin önemi ve çevre temizliğinin  sağlığımız açısından önemi öğrencilerimize anlatıldı.

Derneğimizin yönetim kurulu üyelerinin işbirliğiyle kızartılan balıklar öğrencilerimize sunuldu. Arsuz  Kaymakam Adayı Ahmet Acıkgöz, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İl Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu ,İl Nufüs Müdürü Nazmi Çiçek, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürü Ufuk Sakallı, Arsuz İlçe Tarım Ve Ormancılık İlçe Müdürümüz Serkan Yılmaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir Şahan, Çetin Çıngı, Arpagedik Mahallesi Muhtarı Süleyman Sürmelioğlu , Arpagedik İlköğretim Okulu Müdürü Ali Kıra,  Öğretmenler , Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri,  Arsuz Turizm ve Kültür Derneği  Başkanı Hasan Aslan  ve yönetim kurulu üyeleri sergiye katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.