Buluttepe Muhtarı Ekin’den Başkan Savaş’a Teşşekkür

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Altyapı yatırımlarında hız kesmeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun Buluttepe Mahallesi‘nde çalışmalarını hızla sürdürüyor.

iskenderun Buluttepe Mahallesi’nin atık su ihtiyacını karşılamak için 1800 metrelik kanalizasyon hattının 450 metresi ve 12 adet abone bağlantı çalışması tamamlandığını açıkladı. Mahalle sakinleri adına düşüncelerini HATSU mikrofonuna dile getiren Buluttepe Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ekin, ”Atık sular hep sokaklara dökülüyordu, insanların sağlığına zarar veriyordu. Bunun için de aşırı derecede üzerinde durduk. Sayın başkanımız ve daire başkanlarımız ile bu sorunu hallettik. İlk başta sayın başkanım Lütfü Savaş’a, daire başkanlarımıza ve bütün HATSU çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.