Güzellik ve Rehabilitasyon Merkezi’nden sosyal proje

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel gençler, bu uygulama ile çok mutlu oldular. Sosyal etkinliği düzenleyen bir güzellik merkezi, benzer çalışmaların devamının geleceği mesajını verdi. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi’nin işbirliğinde gerçekleşen etkinlik katılımcıları mutlu etti. 

İşletmeci Şirin Mercan, “Amacımız engelleri ortadan kaldıracak bir etkinliği gerçekleştirmekti. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile yaptığımız program çerçevesinde buradaki gençlerin ihtiyacı olan uygulamaları ekip olarak yerine getirdik.

Onların mutlu olduğunu görmek tüm çabalarımızın sevindirici karşılığı oldu, bizler de mutlu olduk. Rehabilitasyon merkezi yöneticilerine bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi olarak bu tür sosyal projelere devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri de bu hizmet ile eğitim alan gençlerin çok sevindiğini belirterek, “Şirin hanıma ve ekibine bu çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.